Jogi nyilatkozat

A x-agency.eu oldalon megjelenő tartalmakat, hirdetéseket, fórumbeírásokat nem az oldal üzemeltetője készíti és tölti fel, hanem az egyes hirdetők, fórumozók személye által kerül fel az oldalra.

Az oldalon megjelenő hirdetések adatlapjaiért, képekért és az azokon megjelenő információkért, fórumért és egyéb közlésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Tájékoztatjuk továbbá hirdetőinket és látogatóinkat, hogy szexuális szolgáltatást nyújtani jogszabályba ütközik, és büntetést von maga után az alábbiak szerint:

1999. évi LXXV. törvény “a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról”

11. § Tilos írásban kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni.

1999. évi LXIX. törvény “a szabálysértésekről – A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma”

145. § (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés útján felkínál, reklámoz, vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Bővebben:

A weboldalakon található tartalmak egészben vagy részben történő idézése/másodközlése a weboldal üzemeltetőjének engedélyével, és forrásmegjelöléssel lehetséges.

A honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, annak bárminemű igénybevétele valamennyi igénybe vevő saját kockázata és felelőssége.

Igénybe vevő tudomásul veszi, hogy Üzemeltető nem felel a igénybe vevő/hirdető által rendelkezésre bocsátott vagy a honlapon elhelyezett adatokért, képekért, videókért, hirdetésekért, információkért stb. (továbbiakban: tartalom), azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért, illetve kárért felelősséget nem vállal.

A hirdetésekben látható fotókat és videókat a weboldal igénybe vevői/hirdetői töltik fel, így származásukat, és jogtisztaságukat nem tudjuk ellenőrizni.

Üzemeltető nem ellenőrzi a weboldalra felkerülő tartalmakat sem tartalmi sem jogi szempontból. Minden a weboldalon megjelenő tartalomért a tartalom feltöltője felel.

Az igénybe vevő felelős minden olyan tevékenységért, amely saját tagi regisztrált neve / hirdetői neve alatt a weboldalon történik