Erotikus munka Hamburgban

Hamburgban, Lübeckben és Kielben (Németország) kiadunk tiszta & újonnan felszerelt szobát (heti vagy napi alapon) Neked nagyon szívesen!
Fiatalemberekből álló csapat vagyunk, akik szenvedélyesen rajonganak a szép dolgokért, és álláslehetőséget kínálunk Neked egy kellemes és biztonságos környezetben.
Piacvezetőként ezen a területen, bérbe adunk észak-németországi területen lakásokat heti vagy napi alapon Hölgyek részére, erotikus foglalkoztatottsági célra.
Lakásaink megtalálhatók Hamburg Bahrenfeld-ben, Sternschanze-ban, Winterhude-ban és Mundsburgban (Barmbek), csakúgy mint Lübeck Krempelsdorfban, St. Lorenzben és Kiel Gardenben.
Az összes ilyen foglalható lakás évek óta ismert és jól befutott ezen a területen. Wireless, saját csengő, saját szoba kulccsal, és professzionális tanácsadás, illetőleg hirdetési lehetőségek nem probléma.
Amennyiben egy jól felszerelt és jól befutott lakást keresel, amiben nyereségesen tudsz dolgozni, abban az esetben örülnénk neki, ha jelentkeznél nálunk telefonon vagy e-mailben.
A lehető leggyorsabban állítanánk rendelkezésedre a Neked megfelelő helyet. Előre örülünk a találkozásnak! Akár magyarul is felkereshetsz minket: +49 151 454 28 355 / love-location@gmx.de /

A Te Szerelmi-Helyek Hamburg Csapatod
(Love-Locations Team Hamburg)